babagan awake dhewe

ElektronikaProdusen

Jiangsu Yangjie Runau Semicondutor Co., Ltd. minangka produsen piranti semikonduktor daya ing China.Saklawasé 30 taun, Runau wis entuk keahlian kanggo nyedhiyakake solusi paling inovatif kanggo njamin kinerja piranti elektronik daya sing dipercaya.Ing Januari 2021, minangka perusahaan perusahaan Yangzhou Yangjie Electronic Technology Co., Ltd, perusahaan sing diterbitake papan utama ing tanah utama China, Runau nyedhaki pangembangan kemampuan manufaktur ing aplikasi semikonduktor daya dhuwur.Yen ana prekara sing dibutuhake, teknisi, insinyur, tim produksi lan tenaga penjualan kerja bareng karo para pelanggan kanggo njamin kualitas, kasedhiyan, lan kinerja energik saka fasilitas listrik.

PRODUK

  • CHIP

    CHIP

    Standar kualitas dhuwur
    Paramèter konsistensi sing apik
    Chip thyristor: 25.4mm–99mm
    Chip Rectifier: 17mm–99mm

  • Thyristor

    Thyristor

    Phase Control Thyristor
    Rating 100-5580A 100-8500V
    Ngalih Cepet Thyristor
    Rating 100-5000A 100-5000V

  • Press-pack IGBT(IEGT)

    Press-pack IGBT (IEGT)

    Kapasitas daya dhuwur
    Seri gampang disambungake
    Anti-shock apik
    Kinerja termal sing apik banget

  • power assembly

    Déwan daya

    Puteran rectifier eksitasi
    tumpukan voltase dhuwur
    Jembatan rectifier
    ngalih AC

  • rectifier diode

    dioda penyearah

    Dioda Standar
    Dioda cepet
    Welding Diode
    Rotating Diode

  • heat sink

    heat sink

    SF Series Air Cool
    SS Series Water Cool

  • power module series

    seri modul daya

    Paket standar internasional
    Struktur kompres
    Karakteristik suhu sing apik banget
    Gampang nginstal lan njaga

NAKONI, NYELIDIKI

PRODUK FEATURE

  • Chip Thyristor

    • Saben chip dites ing TJM, pengawasan acak strictly dilarang.
    • Konsistensi banget saka paramèter Kripik
    •Low ing negara voltase drop
    • resistance lemes termal kuwat
    •Ketebalan lapisan aluminium katoda ing ndhuwur 10µm
    •Perlindungan lapisan kaping pindho ing mesa
    Thyristor Chip
  • Thyristor Standar Dhuwur

    • Standar produksi sing luwih dhuwur diterapake
    • Ultra-kurang voltase ing negara
    • Cocog kanggo seri utawa sirkuit sambungan podo karo cocog Qrr lan nilai VT
    • Kinerja sing luwih apik tinimbang thyristor kontrol fase umum
    • Dirancang khusus kanggo kothak daya lan requirement luwih
    • Kualitas produk minangka tujuan militèr normal
    High Standard Thyristor
  • Thyristor Kontrol Fase Ngambang Gratis

    • Teknologi silikon ngambang gratis
    • Kurang voltase ing negara lan mundhut ganti
    • Kapabilitas daya nangani optimal
    • Gapura amplifying sing disebarake
    • Traksi lan transmisi
    • transmisi HVDC / SVC / sumber daya saiki dhuwur
    Free Floating Phase Control Thyristor
  • Thyristor Ngalih Cepet Standar Dhuwur

    • New dirancang nggedhekake struktur gapura
    • Proses produksi planar
    • Cakram molibdenum sing dilapisi Ruthenium
    • mundhut ngoper Low
    • kinerja dhuwur di / dt
    • Cocog kanggo Inverter, DC chopper, UPS lan daya pulsa
    • Dirancang khusus kanggo kothak daya lan requirement luwih
    • Kualitas produk minangka tujuan militèr normal
    High Standard Fast Switch Thyristor
  • GTO Gate Pateni Thyristor

    Teknologi manufaktur GTO dikenalaké ing Runau ing taun 1990-an saka UK Marconi.Lan bagean kasebut diwenehake menyang pangguna global kanthi kinerja sing dipercaya lan ditampilake ing:
    • Sinyal pulsa positif utawa negatif micu piranti kanggo nguripake utawa mateni.
    • Utamane digunakake kanggo aplikasi daya dhuwur ngluwihi tingkat megawatt.
    • voltase tahan dhuwur, saiki dhuwur, resistance mundhak kuwat
    • Inverter saka Sepur listrik
    • Kompensasi daya reaktif dinamis saka kothak daya
    • regulasi kacepetan chopper DC daya dhuwur
    GTO Gate Turn-Off Thyristor
  • Welding Diode

    • Kapabilitas saiki maju dhuwur
    • Ultra-kurang voltase maju mudhun
    • resistance termal Ultra-kurang
    • linuwih operasional dhuwur
    • Cocog kanggo frekuensi penengah utawa dhuwur
    • Rectifier saka inverter jinis resistance welder
    Welding Diode
  • Modul Daya standar dhuwur

    • standar Pabrik kualitas dhuwur, kasus modul merek internasional
    • Dirancang kanggo pangguna kanthi syarat kinerja sing luwih dhuwur
    • insulasi listrik antarane chip lan baseplate
    • Paket standar internasional
    • Struktur kompres
    • Karakteristik suhu banget lan kemampuan muter daya
    High standard Power Module
locomotive high power rectifier 4500V 2800V
high voltage phase controlled thyristor for soft start
welding diode
high power phase controlled thyristor fast switch thyristor for induction heating melting furnace
  • thyristor rectifier GTO kanggo Sepur Listrik

    Dioda penyearah daya dhuwur lan thyristor sing diwenehake dening Runau Electronics mbentuk sirkuit penyearah jembatan, sing bisa mujudake regulasi voltase lancar ing antarane tahapan.Aman lan Dipercaya.2200V 2800V 4400V
    thyristor rectifier GTO for Electric Train
  • Wiwitan alus

    Tegangan konduktif sing luwih murah, kemampuan arus sing luwih kuat, resistensi impact & voltase sing luwih dhuwur kanthi solusi sing paling efisien, Runau thyristor nyedhiyakake kabeh kepuasan aplikasi lengkap wiwitan alus kanthi sampurna.
    Soft Start
  • Mesin Las

    Welding diode uga dikenal minangka ultra-dhuwur saiki FRD diode, Bintang ing Kapadhetan saiki dhuwur, banget kurang voltase ing negara lan resistance termal banget kurang, voltase batesan kurang, resistance slope cilik, suhu prapatan dhuwur.Runau welding diodes IFAV sawetara saka 7100A kanggo 18000A kang digunakake digunakake ing welders resistance karo frekuensi saka 1KHz kanggo 5KHz.
    Welding Machine
  • Pemanasan induksi

    Phase kontrol thyristor lan saklar cepet thyristor diprodhuksi ing proses standar dhuwur, Bintang ing chip kabeh struktur kasebar, optimized desain gapura mbagekke, kinerja dinamis banget, kinerja ngoper cepet, mundhut ngoper kurang, Highly cocok kanggo aplikasi pemanasan induksi.
    Induction Heating